Training en onderhoud

Machinetraining

Uniek is ons trainingsconcept. Naast installatie en bediening krijgt u ook advies en uitleg over optimalisatie van de secundaire processen. In de voorbereidende fase adviseren we u over onze oplossingen maar ook over de gevolgen voor uw bedrijf. Dit loopt uiteen van rendementsberekeningen tot aan routing en faciliteitvoorzieningen.

Na levering van de machine en installatie door een monteur, geeft onze opleidingsconsulent een training die leidt tot efficiƫnte bediening van de machine, software en supplies. Samen met u bespreken we de verbeterpunten zodat het productieproces altijd optimaal blijft lopen.

Training, een van de belangrijkste aspecten volgens Eisenkolb.

Algemene trainingen

Naast de machinetrainingen geeft Eisenkolb ook algemene trainingen. Tijdens deze trainingen worden onderwerpen behandeld waar veel vragen over zijn. Bijvoorbeeld als er nieuwe producten uit zijn waarvan het gebruik onduidelijk is, denk aan veranderingen in de software of nieuwe soort garens. Dit is een moment waarop u al uw vragen kunt stellen om uw productieproces te verbeteren.

De trainingen worden door Brigitte van der Zeeuw gegeven op locatie bij Eisenkolb in Eindhoven. Het zijn volledig verzorgde trainingen inclusief lunch. Informatie over datums en tijdstippen wanneer deze trainingen worden gegeven zijn op aanvraag.

Onderhoud

Eisenkolb heeft een professioneel team van monteurs die garant staan voor een optimale service. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden hebben we naast onze interne monteurs ook externe monteurs die reizen door het land, hierdoor kunnen wij een vlotte service nastreven. U kunt echter ook uw borduurmachine naar Eisenkolb brengen voor onderhoud of voor reparatie.

Onderhoud en after-sales, staan bij Eisenkolb hoog in het vaandel.

Neem contact op met onze technische helpdesk voor vragen over uw borduurmachine(s) of om een servicemonteur in te plannen voor uw onderhoud/probleem:

Telefoon: +31 (0)88 386 80 02
Email: helpdesk@eisenkolb.com