Innovatieve productie-oplossingen voor raamdecoratie

U kent ons als internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor gordijnconfectie. Nu raamdecoratie een steeds veelzijdiger sfeermaker in huizen, hotels en bedrijfsruimtes wordt, ontwikkelen wij daarin mee. Steeds vaker kiezen uw klanten -zowel consumenten als bedrijven en instellingen- voor combinaties van harde en zachte raamdecoratie. Daarom bieden we productieconcepten voor gordijnen, vouw-, paneel- en rolgordijnen die waarde toevoegen aan uw eindproducten.

Een bijzonder programma voor raamdecoratie dus, dat de naam Eisenkolb Window verdient. Ons productieprogramma is daarmee breder en actueler geworden. Onveranderd zijn en blijven echter onze service en hoge kwaliteit, waarmee u efficiënte productie met gezond rendement realiseert. Uw machine van Eisenkolb Window creëert daarmee niet alleen raamdecoratie voor uw klanten; u zorgt daarmee voor efficiëntie, flexibiliteit, consistentie, en kwaliteit in uw productieproces.

Maak -opnieuw- kennis met onze productie-oplossingen: U bent van harte welkom bij Eisenkolb Window.

 • Cardell, Australië

  John Comino en Charissa Polichronis

  Maak kennis met Cardell, tevreden klanten die graag met ons samenwerken.
  “Innovatie, intelligentie en betrouwbaarheid zijn de eerste woorden die in ons opkomen als het gaat om de samenwerking met Eisenkolb.”

  LEES VERDER
 • J&S Design, Singapore

  Ban Chuan Toh

  Maak kennis met Ban Chuan Toh, een van de eigenaren van J&S Design uit Singapore. Hij is erg tevreden met de samenwerking met Eisenkolb.
  “Voor een constante productkwaliteit en hoge flexibiliteit om aan de marktvraag te voldoen, moeten we in staat zijn om op onze leverancier te vertrouwen. We hebben een leverancier gevonden die aan onze eisen voldoet: Eisenkolb!” 

  LEES VERDER
 • Gordijnenatelier Hoekman, Nederland

  Aalt Leusink

  Maak kennis met Aalt Leusink van gordijnenatelier Hoekman, door de aankoop van onze machines kunnen zij een 48-uurs levering garanderen.
  “Eisenkolb’s betrouwbare machines en korte responstijd voor service zijn de sleutels tot onze gegarandeerde 48-uurs levering.”

  LEES VERDER